Om oss

Hei og velkommen til TerrasseGutta.no!

Hyggelig at du har tatt deg en tur innom oss:)

TerrasseGutta.no er en norsk nettbutikk, med kontor og lager på Notodden i Telemark. Vi importerer alle våre varer fra fabrikker og grossister rundt om i verden i tillegg til leverandører i Norden.

TerrasseGutta.no drives av NEA GRUPPEN AS, som har eksistert på Internett siden 2007. Vi har som mål å tilby våre kunder de beste produktene på markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye varer og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

Vi er et norskregistrert firma og vi følger norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

Vårt organisasjonsnummer: 917820058 MVA

14 Dagers angrerett
Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, er det bare å sende varen tilbake til oss innen 14 dager og vi refunderer hele kjøpesummen. Forutsetter at varen er i originalemballasje og kan selges som ny. Utover 14 dager tilbys ingen angrerett. Enkelte produkter gjelder ikke angreretten, f.eks. Spesialbestilte produkter.
Frakt
Frakt beregnes automatisk på handlekurv-siden. Varer som rekkverk og terrassegulv leveres på dør. Vi leverer til hele landet.
Betaling med Klarna
Når du handler via vår nettbutikk kan du føle deg trygg. Via Klarna’s betalingssystem kan man betale med VISA / MASTERCARD og faktura og du kan føle deg trygg på at handelen vil foregå på en ordentlig måte. Om du vil vite mer om klarna kan du lese her: klarna.com/no
Ordrebekreftelse
Når man bestiller en vare mottar man en ordrebekreftelse på e-mail. Du mottar også en e-mail når ordren er behandlet og sendt. Dette er kvitteringen for kjøpet.
Kontakt
Kundeservice: Bruk skjema eller epost: post@terrassegutta.no (spørsmål om produkter, bestillinger, reklamasjoner, osv.)
Organisasjonsnummer: 917820058 MVA. NEA GRUPPEN AS er registrert i Brønnøysundregisteret.
NEA GRUPPEN AS, Avd. TerrasseGutta.no
Tinnegrendvegen 91, 3683 Notodden

Tlf: 46 79 79 99 (08:00-18:00 man-fre)
epost: post@terrassegutta.no

Postadresse/returadresse:
Tinnegrendvegen 91, 3683 Notodden